Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Tik karstu vasaru nebija paredzējuši ne gaišreģi, ne pieredzējušākie laika vērotāji. Svelme ir pieņēmusies spēkā tiktāl, ka nu jau pat daudzi pārliecināti karstummīļi priecātos par vismaz nelielu atelpu no ieilgušā karstuma viļņa. Tomēr laika prognoze sola, ka svelme turpināsies vēl vismaz nedēļu, tādēļ rosinām vasarīgos laikapstākļus izmantot savā labā, lai palutinātu sevi ar gardu desertu, kura sastāvā ir spirdzinoši vēss saldējums.

Lai katrs varētu atrast ko savām kulinārajām prasmēm un steidzamības pakāpei atbilstošu, sarūpējām 14 receptes. Pat iesācējiem būs pa spēkam mazāk kā pusstundas laikā pagatavot ceptus banānus, vienkāršo drumstalu kūku vai krāsnī ceptus ābolus – visi šie vienkāršie, bet gardie deserti garšos īpaši lieliski, pasniegti ar kūstošu plombīra saldējuma bumbu. Bet, ja virtuvē jūties kā zivs ūdenī, izmēģini spēkus, pagatavojot cepta saldējuma bumbas vai gardo kūku "Aļaska".

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!