Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ja esi starp tiem, kas iedvesmu vakariņām mēdz meklēt, ieskatoties kalendārā, tad šodien ir Teņa diena, kad tradicionāli gatavot un baudīt tieši cūkgaļas ēdienus, tāpēc ''Tasty'' ierosina izmēģināt kādu no receptēm, kas jau pēc apraksta vien liks sariesties siekalām mutē.

Ja vēlies ko vairāk izzināt par šīs dienas nozīmi, simbolisko nozīmi un to, kāpēc savulaik tieši cūkgaļu bija ierasts likt galdā šajā datumā, lasi šeit.

Iedvesmotajiem noderīgi pirms gaļas gabala iegādes izlasīt šos padomus, kur izteiktas konkrētas norādes, kam jāpievērš uzmanība, lai pagatavotais ne mirkli neliktu vilties. Jo, kā zināms, tieši gaļas kvalitāte ir izšķiroša labai garšai. Tiem, kam receptes nav vajadzīgas, un pietika vien ar nelielu mājienu, lai izšķirtos par labu karbonādēm vakariņām, izlasi pamatnoteikumus šajā rakstā. Iespējams, uzzināsi ko jaunu un izdosies pagatavot ko nebijušu labu! Vai zināji, ka cūkgaļa, ja tā netiek pietiekami apstrādāta ar sāli un garšvielām, garšo samērā pliekani un neizteiksmīgi? Ne to vien var atklāt rakstā, kur apkopotas izplatītākās kļūdas cūkgaļas cepšanā.

Arī recepšu krājumā netrūkst ierosmju un daudz kā jauna, ko apgūt. Kas to būtu domājis, ka cūkgaļa var būt tik daudzveidīgi pagatavojama! Kotletes, karbonādes, sautējumi, ruletes, veltnīši, gulašs, un vēl, un vēl...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!