Foto: iStock

Īsts gardēdis ne tikai ļaujas gardiem ēdieniem, bet arī pats izmēģina produktus ar drosmīgiem nosaukumiem – melno olīvu tapenāde, siers "Halloumi", turku zirņi vai arī kuskuss. "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis aicina ļauties un eksperimentēt ar jauniem produktiem.

Izmēģiniet paši un iesakiet arī citiem!

Zaļie salāti ar grilētu sieru un melno olīvu tapenādi

Ļaujies gardēža eksperimentiem un izmēģini salātus ar melno olīvu tapenādi - mērci, kuru gatavo no olīvām, ķiplokiem, bazilika un anšoviem.

Lasīt vairāk

Jūras karūsa ar kuskusa pildījumu

Ātra, garšīga un interesanta ideja vakariņām - cepeškrāsnī cepta jūras karūsa ar kuskusa pildījumu.

Lasīt vairāk

Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu

Gardēži novērtēs šo vienkārši pagatavojamo citrona biskvītu torti ar vārītu iebiezināto pienu un avenēm.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!