Foto: Shutterstock
Ābolu gredzeni ir ļoti garšīgi, ja pasniedz ar plombīra saldējumu.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.āboli1 gab.ola1 ĒKskābs krējums2 ĒKcukurs1 ĒKpūdercukurs2 ĒKpiens ĒKmilti šķipsnasāls šķipsnasoda eļļa

Sagatavošana

1

Ābolus nomizo, izdobj serdi, sagriež 0,5-1 cm biezās ripiņās un pārkaisa ar cukuru.

2

Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, sāli, pielej krējumu un pienu, pievieno kviešu miltus un izmaisa vienmērīgu mīklu.

3

Mīklai pievieno saputotu olas baltumu un izcilā.

4

Sagatavotā mīklā iemērc uzdurtu ābolu ripiņu, liek sakarsētos taukos un vāra dzelteni brūnu.

5

Ābolu ripiņas sakārto traukā un pasniedz karstas, pārkaisītas ar cukuru un kanēli.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!