45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.āboli1 gab.ola1 ĒKskābs krējums2 ĒKcukurs1 ĒKpūdercukurs2 ĒKpiens ĒKmilti šķipsnasāls šķipsnasoda eļļa
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo, izdobj serdi, sagriež 0,5-1 cm biezās ripiņās un pārkaisa ar cukuru.
2
Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, sāli, pielej krējumu un pienu, pievieno kviešu miltus un izmaisa vienmērīgu mīklu.
3
Mīklai pievieno saputotu olas baltumu un izcilā.
4
Sagatavotā mīklā iemērc uzdurtu ābolu ripiņu, liek sakarsētos taukos un vāra dzelteni brūnu.
5
Ābolu ripiņas sakārto traukā un pasniedz karstas, pārkaisītas ar cukuru un kanēli.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit