20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gāboli500 gūdens gcitronskābe140 gcukurs0.25 TKkanēlis1 TKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež, izgriež serdi, pārlej ar ūdeni, pieliek citronskābi un vāra mīkstus.
2
Tad kopā ar šķidrumu izberž caur sietu vai sablendē un ātri atdzesē.
3
Pieliek cukuru, kanēli, uzvāra, iekuļ cieti, kas iejaukta nelielā daudzumā ūdens, un vēlreiz uzvāra. Noņem no plīts un atdzesē.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit