Foto: Shutterstock
Seleriju-ābolu salāti ar riekstiem - veselīga piedeva maltītei.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
4 gab.āboli2.5 ĒKcitronu vai dzērveņu sula1 gab.seleriju sakne (neliela)0.5 glāzerieksti0.5 glāzerozīnes0.5 glāzemajonēze0.5 glāzekrējums pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Ābolus sagriež plānās šķēlītēs vai sagriež salmiņos, apslaka ar citronu sulu, lai āboli saglabātu krāsu, pieliek sarīvētu vai salmiņos sagrieztu selerijas sakni, saberztus riekstu, nomazgātas rozīnes, sāli un krējumu kopā ar majonēzi.

2

Visu uzmanīgi samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem rieksitiem.

Padoms: ja vēlies, lai salātos ir mazāk kaloriju, aizstāj krējumu un majonēzi ar bezpiedevu jogurtu, kam vari pievienot nedaudz sinepju vai mārrutku.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!