105Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gaknas20 gsviests20 gspeķis1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls burkāns piens vai buljons
Sagatavošana
1
Sasmalcinātu sīpolu un sarīvētu burkānu apcep kopā ar speķi, pieliek gabaliņos sagrieztas aknas, uzkaisa sāli, piparus un cep, kamēr visi produkti mīksti.
2
Masu atdzesē, divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sviestu, nedaudz piena vai buljona, rūpīgi samaisa, kārto trauciņā un liek dzesēties.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit