60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 šķēlesmaize200 gcūku aknas1 gab.sīpols1 gab.pētersīļa sakne150 gsviests1 TKkonjaks50 gspeķis sāls malti melnie pipari rīvēts muskatrieksts
Sagatavošana
1
Aknas un speķi sagriež mazos gabaliņos, saliek katlā, pievieno ūdeni, sāli, piparus, smalki sagrieztu pētersīļa sakni, sīpolus un sautē, līdz gatavs.
2
Atdzisušo masu izmaļ gaļas mašīnā, pielej konjaku, pievieno cukuru, sakultu sviestu un labi izjauc.
3
Gatavo pastēti ziež uz maizēm.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit