Apelsīnu mērce ar koriandru, ingveru un apelsīnu liķieri. Lieliski garšos gan pie cepeša un sieriem, gan pie krēmveida desertiem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 gab.apelsīni60 gpūdercukurs0.5 TKmalts koriandrs0.5 TKmalts ingvers2 gab.krustnagliņas3 ĒKapelsīnu liķieris

Sagatavošana

1

Trīs apelsīnus nomizo, nogriež balto miziņu un sagriež plānās šķēlēs.

2

No pārējiem apelsīniem izspiež sulu un samaisa ar pūdercukuru.

3

Masai pievieno koriandru, ingveru un krustnagliņas un vāra, līdz maisījums sabiezē un kļūst biezs un pielej liķieri.

Iesūtīja:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!