Foto: DELFI
Aprikozes savā sulā labi noder pildījumiem un kūku dekorēšanai.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

aprikozes cukurs ūdens

Sagatavošana

1

Aprikozes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, cieši liek burkās ar griezto pusi uz leju. Ieber burkā 1 ĒK cukura, pārlej nelielu daudzumu verdoš ūdens, burkas labi aizvāko, liek sterilizēties karstā ūdenī.

2

Litra burku sterilizācijas laiks: 30 minūtes – uzsilda līdz 100*C, 35 minūtes – sterilizē 100*C. Sterilizācijas beigās burkas uzreiz atdzesē.

Iesūtīja: Vilka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!