Foto: Shutterstock
Neparastās laiviņas - pildītas sardeles.

Burkānu un redīsu sarīvē uz dārzeņu rīves. Lokus smalki sagriež. Dilles un pētersīļus saplucina.

Redīsus sajauc ar burkāniem, lokiem un majonēzi. Nedaudz pievieno sāli.

Sardeli novāra un nedaudz atdzesē. Pārgriež šķērsām uz pusēm.

Vienā no sardeles pusītēm nedaudz izgrebj viducīti (uztaisa, kā laiviņu). Izgriezto gaļu smalki sagriež un pievieno salātiem.

Salātus pilda sardelē un uzliek otru pusi pa virsu.

Dekorē ar kečupa un majonēzes piciņām.

Dilles un pētersīļus liek gar maliņām.

Iesūtīja:
Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!