Foto: Shutterstock
Vēl viens garšīgs variants, kā baudīt olu kulteni – ietinot tortiljās kopā ar krēmīgiem avokado gabaliņiem un kapātiem lociņiem. Ņammm...
10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 tortiljas3 olas2 ĒKpiens pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari1 ĒKkartupeļu ciete3 ĒKsviests1 avokado sīpolloku bunte

Sagatavošana

1

Avokado nomizo, izņem kauliņu, atdala mīkstumu un sagriež to kubiņos. Lociņus sasmalcina. Olas sakuļ ar pienu, cieti, sāli un pipariem pēc garšas.

2

Pannā izkausē sviestu un vidēji lielas liesmas. Tad lej pannā sakultās olas. Maisot karsē olas aptuveni 7-10 sekundes, līdz masa sarecējusi, bet vietām joprojām vēl ir tekoša, jo, noņemot pannu no uguns, kultenis turpinās gatavoties.

3

Ja nepieciešams, varēsi atlikt pannu uz 1-2 sekundēm atpakaļ uz uguns. Visam procesam vajadzētu aizņemt ne vairāk kā 15 sekundes, tad kultenis sanāks sulīgs un krēmīgs.

4

Tortiljas uzsilda grila pannā, cepeškrāsnī vai uz pannas.

5

Liek uz tortiljām kulteni, avokado gabaliņus, visu pārkaisa ar lociņiem un satin rullīšus.

Lai labo garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!