Foto: Shutterstock
Ar kukurūzu un sieru pildīta paprika derēs gan kā sātīgāka uzkoda, gan kā pamatēdiens pusdienās vai vakariņās.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.paprika (sarkana, maza)2 paciņas vārīti rīsi (aptuveni 200 g)0.75 glāzežāvēts aitas siers (oscypka)1 gab.sīki sakapāts sīpols1 gab.bundža kukurūzas1 gab.sakapāta daiviņa ķiploka0.25 glāzesakapātu pētersīļu0.25 glāzerozīnes0.5 glāzerīvmaize

Sagatavošana

1

Paprikai nogriež kātiņa daļu un iztīra vidu.

2

Parējās sastāvdaļas samaisa un iegūto masu pilda paprikās.

3

Pildītās paprikas izkārto cepamajā traukā, kas ietaukots vai izklāts ar cepampapīru. Centies paprikas salikt tā, lai neviena cepoties nesagāztos.

4

Cep cepeškrāsnī 175 grādos 40 minūtes.

5

Pasniedz ar kapātiem, svaigiem zaļumiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!