Foto: Shutterstock
Ar riekstiem un rozīnēm pildīti āboli folijā, pasniedzami ar atsvaidzinošu jogurta mērcīti.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.āboli kanēlis1 ĒKrozīnes1 ĒKžāvētas aprikozes1 ĒKrieksti3 ĒKbezpiedevu jogurts cukurs

Sagatavošana

1

Rozīnes un aprikozes nomazgā.

2

Aprikozes sagriež gabaliņos. Riekstus sakapā. Visu sajauc.

3

Āboliem izņem serdi, bet tā lai ābola apakšējā daļa paliek neskarta.

4

Nedaudz ābola mīkstuma sasmalcina un pievieno sajauktajai augļu – riekstu masai.

5

Pievieno lakto, cukuru.

6

Ar iegūto masu pilda ābolus, tos pārkaisa ar kanēli. Katru ābolu ietin folijā.

7

Cepeškrāsni uzkarsē, liek ābolus un cep 20-40 minūtes.

8

Āboli ir gatavi, tad, kad ābolu mīkstums ir mīksts un džema konsistencē.

9

Pasniedz ar saldējumu.

Iesūtīja: Lelde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!