Foto: Shutterstock
Pildīti, cepti kartupeļi svētku pusdienu galdam.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.kartupeļi1 gab.sīpols200 gšampinjoni2 gab.sakrana paprika1 gab.zaļa parika2 ĒKsviests vai margarīns1 TKkaltētas raudenes125 gsiers2 ĒKskābs krējums1 TKsvaiga majorāna lapiņas sāls pipari

Sagatavošana

1

Sīpolu, šampinjonus, papriku sagriež mazos gabaliņos, apcep margarīnā, pievieno raudeni, sāli, piparus.

2

Vārītus kartupeļus gareniski pārgriež, ar tējkaroti izņem mīkstumu. To samaisa ar ceptajiem dārzeņiem, daļu šo maisījuma piepilda izdobtās kartupeļu pusītēs.

3

Virsū uzliek gabaliņos sagrieztu sieru un cep 200 grādu cepeškrāsnī apmēram 15 min.

4

Pāri palikušo pildījumu samaisa ar skābu krējumu, pārkaisa ar majorāna lapiņām. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!