45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
7 gab.plūmju tomāti3 gab.olas130 gsiers2 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmajonēze saujasīpolloki
Sagatavošana
1
Plūmju tomātus krusteniski iegriež, bet ne līdz galam, un uzmanīgi izņem mīkstumu.
2
Gatavo salātus, ko pildīt tomātu "tulpēs". Novāra olas, sarīvē uz rupjās rīves. Klāt piespiež ķiplokus, pievieno sarīvētu sieru, sāli un majonēzi. visu kārtīgi samaisa un pilda tomātos.
3
Kārto uz šķīvja, veidojot tulpes, kur tomāti ir ziedi, bet par kātiem izmanto lociņus, pētersīļus, puravus un citus zaļumus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit