Foto: DELFI
Sātīgām pusdienām - ar sieru pildīti baklažāni un glāze rūgušpiena.

Baklažānus nomazgā, nogriež augļa kātiņu, gareniski iegriež un uzmanīgi izņem sēklotni. Baklažānus ieliek uz 5 minūtēm verdošā, sālītā ūdenī un pēc tam notecina sietā.

Pildījumu: sarīvē vai smalki sagriež vārītas olas, pievieno sarīvētu sieru (nedaudz atstāj), sviestu un visu labi izmaisa.

Baklažānus pilda ar pildījumu, liek uz cepešplāts, kura sasmērēta ar sviestu, pārkaisa atlikušo sieru un cep.

Baklažānus pasniedz ar rūgušpienu un smalki sagrieztiem ķiplokiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!