Foto: Shutterstock
Gardai, sātīgai veģetārai maltītei - baklažāni ar sieru.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gbaklažāni2 gab.olas1 glāzerīvēts siers2 ĒKkausēts sviests ķiploki

Sagatavošana

1

Baklažānus pārgriež gareniski, izņem sēklas, pavāra sālsūdenī un notecina sausus.

2

Novārītas olas sasmalcina, pievieno rīvēto sieru, kausētu sviestu, sasmalcinātu ķiploku un samaisa.

3

Šo maisījumu pilda baklažānu pusītēs.

4

Cep ietaukotā pannā cepeškrāsnī.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!