Foto: Shutterstock
Lavašs, pildīts ar tunci, marinētiem gurķīšiem un rīvētu olu – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
70Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lavašs200 gkrēmsiers ar zaļumiem1 vārīta ola2 marinēti gurķi1 kārbiņa tuncis3 salātu lapas2 ĒKmajonēze saujakapāti lociņi

Sagatavošana

1

Lavašu apziež ar krēmsieru, pārrīvē pāri olu, vienmērīgi pārkaisa ar sagrieztu gurķi un lociņiem, uzliek tunča gabaliņuas, kam iepriekš nolieta sula, pāris salātlapas, un uzspiež majonēzi.

2

Satin rullītī un kādu stundu ļauj ievilkties.

Iesūtīja: EXBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!