Foto: Shutterstock
Ar ziedkāpostiem un šampinjoniem pildītas kartupeļu kotletes.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
10 vārīti kartupeļi1 ola50 gmilti200 gpuķkāposti100 gšampinjoni50 gsiers50 gpuravs garšvielas50 gskābs krējums

Sagatavošana

1

Vārītus kartupeļus samaļ, pievieno olu, sāli, piparus, sīpolu pulveri un miltus. Veido masu.

2

Pildījumam samaļ svaigu puķkāpostu. Tad kopā ar sagrieztiem šampinjoniem un puraviem apcep uz pannas, pievieno sāli, piparus. Kad pildījums apcepts, kartupeļu masu sadala mazākās porcijās, kartu uz rokas saplacina, vidū liek sagatavoto pildījumu, plāceņa malas aizlipina.

3

Veido kotletes un uz pannas apcep.

4

Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!