Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama, sātīga lēcu - burkānu zupa.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sarkanās lēcas burkāni tomāti ķiploki ķimenes kurkuma čili pulveris sāls

Sagatavošana

1

Lēcas (sarkanās) nomazgā rūpīgi, pieliek gabaliņos sagrieztu burkānu, ķiplokus un pāris sasmalcinātus tomātus (var arī konservētos), aplej ar verdošu ūdeni, vāra apmēram 10 minūtes, tad pieliek sviestā apceptas garšvielas - ķimenes, kurkumu un čili pulveri.

2

Pievieno sāli.

* vīriešiem var klāt piecept speķīti.

Iesūtīja:
hornet

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!