Foto: Shutterstock
Aromātiskā pupiņu biezeņzupa ar čili un ķiploku. Sātīgām un sildošām pusdienām.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 sīpols3 selerijas kāti1 asais čili pipars2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa600 mldārzeņu buljons840 gkonservētas pupiņas koriandrs

Sagatavošana

1

Pupiņām nolej šķidrumu un noskalo zem tekoša ūdens.

2

Katlā apcep sīpolus, seleriju, ķiplokus un čili aptuveni 5 minūtes, līdz dārzeņi gatavi. Pievieno buljonu un pupiņas.

3

Slēgtā katliņā vāra zupu 15 minūtes uz mazas uguns. Tad pārlej virtuves kombainā un sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa.

4

Salej bļodiņās un rotā ar koriandru vai citu garšaugu, pietaupītām veselām pupiņām un čili.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!