Ogas aplej ar verdošo ūdeni.
Pieliek ķiršu lapas (ne mazāk kā 6, bet ņem riktīgu sauju, būs labāk) un citronskābi. Atstāj uz 24 stundām.
"Tasty" padoms: ja ķiršu lapu nav, to vieta var izmantot svaigas piparmētru lapiņas.
Pēc tam uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, izkāš, lai iegūtu tikai sulu.
Pievieno cukuru – uz 1 l sulas liek 800 g cukura.
Vāra 10 minūtes, pēc tam salej izkarsētās burkās vai pudelēs. Aizvāko.
Iesūtīja: bibis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit