Foto: Shutterstock
Lai ziema neliekas tik gara, laicīgi sagatavo aroniju sīrupu. Noderēs kā vienkāršu padzērienu uzjaukšanai, tā kokteiļiem.

Ogas aplej ar verdošo ūdeni.

Pieliek ķiršu lapas (ne mazāk kā 6, bet ņem riktīgu sauju, būs labāk) un citronskābi. Atstāj uz 24 stundām.

"Tasty" padoms: ja ķiršu lapu nav, to vieta var izmantot svaigas piparmētru lapiņas.

Pēc tam uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, izkāš, lai iegūtu tikai sulu.

Pievieno cukuru – uz 1 l sulas liek 800 g cukura.

Vāra 10 minūtes, pēc tam salej izkarsētās burkās vai pudelēs. Aizvāko.

Iesūtīja: bibis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!