Foto: Shutterstock
Asais borščs, lai ir ar ko "dūšu piesiet".
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 burciņa marinētas bietes (rīvētas)1 burkāns1 sīpols1 paprika kartupeļi pēc garšasčili pipari250 gcīsiņi vai desa dilles krējums

Sagatavošana

1

Liek katlā uzvārītā ūdenī vārīties bietes. Pannā sakarsētā eļļā apcep burkānu ripiņas, sasmalcinātus sīpolus un papriku - pievieno katla saturam.

2

Nomizotus kartupeļus sagriež gabaliņos un pievieno katlā kopā ar čili pipariem.

3

Sagriež ripiņās desu un cīsiņus, kurus apcep pannā. Apcepto desu pievieno zupai.

4

Pēc aptuveni 15-20 minūtēm, kad dārzeņi mīksti, zupa ir gatava.

5

Servējot pārkaisa ar zaļumiem un bagātina ar skābu krējumu.

Iesūtīja: inet_

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!