40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 burciņa marinētas bietes (rīvētas)1 burkāns1 sīpols1 paprika kartupeļi pēc garšasčili pipari250 gcīsiņi vai desa dilles krējums
Sagatavošana
1
Liek katlā uzvārītā ūdenī vārīties bietes. Pannā sakarsētā eļļā apcep burkānu ripiņas, sasmalcinātus sīpolus un papriku - pievieno katla saturam.
2
Nomizotus kartupeļus sagriež gabaliņos un pievieno katlā kopā ar čili pipariem.
3
Sagriež ripiņās desu un cīsiņus, kurus apcep pannā. Apcepto desu pievieno zupai.
4
Pēc aptuveni 15-20 minūtēm, kad dārzeņi mīksti, zupa ir gatava.
5
Servējot pārkaisa ar zaļumiem un bagātina ar skābu krējumu.
Iesūtīja: inet_
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit