35Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 kgāboli1 lūdens300 gcukurs pēc garšaskanēlis1 ĒKvaniļas cukurs50 gželatīns
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo un izņem tiem sēklotni.
2
Katliņā lej ūdeni, pievieno cukuru, kanēli, vaniļas cukuru un vāra, līdz sīrups uzmet burbuli.
3
Sīrupam pievieno ābolus, lai tie būtu pārklāti ar sīrupu un uz lēnas uguns karsē aptuveni 10 minūtes.
4
Ābolus izņem no sīrupa un liek burciņās. Sīrupam pievieno želatīnu un iemaisa, līdz tas ir izkusis.
5
Ābolus pārlej ar sīrupu un burciņas aizvāko. Ilgākai uzglabāšanai burciņas ir vēlams pasterizēt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit