45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas100 gcukurs100 gmilti100 gmīksts sviests2 ĒKkakao2 TKcepamais pulveris100 glazdu rieksti (var ari valriekstus)2 gab.bumbieri50 gšokolādes gabaliņi
Sagatavošana
1
Saputo olu baltumus, kamēr stīvi, tad pamazam pievieno cukuru un turpini putot, tad pievieno olu dzeltenumus, pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu, turpinot putot, kamēr masa viendabīga.
2
Iesijā mīklā kakao, miltus un cepamo pulveri. Pievieno riekstus, nomizotus, smalkas šķēlītēs sagrieztus bumbierus un visu samaisa ar karoti, bet ne ar mikseri. Var pārbērt ar maziem šokolādes gabaliņiem.
3
Ietaukotā cepamā pannā ielej mīklu un cep 180*C ~ 25 - 30 minūtes.
4
Atdzesē, sagriež šķēlītēs un pirms pasniegšanas pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Anitas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit