Foto: Shutterstock
Ātrā bumbieru kūka ar kakao un riekstiem.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas100 gcukurs100 gmilti100 gmīksts sviests2 ĒKkakao2 TKcepamais pulveris100 glazdu rieksti (var ari valriekstus)2 gab.bumbieri50 gšokolādes gabaliņi

Sagatavošana

1

Saputo olu baltumus, kamēr stīvi, tad pamazam pievieno cukuru un turpini putot, tad pievieno olu dzeltenumus, pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu, turpinot putot, kamēr masa viendabīga.

2

Iesijā mīklā kakao, miltus un cepamo pulveri. Pievieno riekstus, nomizotus, smalkas šķēlītēs sagrieztus bumbierus un visu samaisa ar karoti, bet ne ar mikseri. Var pārbērt ar maziem šokolādes gabaliņiem.

3

Ietaukotā cepamā pannā ielej mīklu un cep 180*C ~ 25 - 30 minūtes.

4

Atdzesē, sagriež šķēlītēs un pirms pasniegšanas pārkaisa pūdercukuru.

Iesūtīja: Anitas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!