6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzesmilti200 gsviests0.5 TKsāls0.5 glāzeūdens1 ĒKetiķis 9%2 ĒKcukurs
Sagatavošana
1
Miltus iesijā lielā bļodā, miltos ar nazi iekapā aukstu sviestu. !Tikai nevajag to darīt ar rokām!
2
Aukstā ūdenī rūpīgi izšķīdina sāli, cukuru un pielej etiķi. Ātri visu sajauc mīklā (to gan darīju ar rokām, bet ātri ).
3
Mīklu ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz stundu. (es ieliku saldētavā uz mazāk kā pusstundu). Dala 2 daļās, cep 220- 250*C.
4
Pirms cepšanas plāni izrullē, pārkaisa drusciņ miltus, saloka, atkal izrullē, tā kādas 4 reizes, tūlīt krāsnī un cep.
Iesūtīja: Morra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit