Foto: Shutterstock
Ātrā, kārtainā mīkla priekš dažādiem kārumiem.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 glāzesmilti200 gsviests0.5 TKsāls0.5 glāzeūdens1 ĒKetiķis 9%2 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Miltus iesijā lielā bļodā, miltos ar nazi iekapā aukstu sviestu. !Tikai nevajag to darīt ar rokām!

2

Aukstā ūdenī rūpīgi izšķīdina sāli, cukuru un pielej etiķi. Ātri visu sajauc mīklā (to gan darīju ar rokām, bet ātri ).

3

Mīklu ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz stundu. (es ieliku saldētavā uz mazāk kā pusstundu). Dala 2 daļās, cep 220- 250*C.

4

Pirms cepšanas plāni izrullē, pārkaisa drusciņ miltus, saloka, atkal izrullē, tā kādas 4 reizes, tūlīt krāsnī un cep.

Iesūtīja: Morra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!