40Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti2 gab.olas cepamais pulveris vaniļas cukurs VIRSAI:2 gab.olas5 gab.āboli skābs krējums cukurs kanēlis vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru.
2
Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
3
Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā, ko lej cepamtraukā vai uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
4
Nomizo ābolus, sagriež sīkos gabaliņos vai daiviņās. Uzber uz mīklas.
5
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem.
6
Ja vēlas, pārkaisa kanēli.
7
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 - 25 minūtes 200*C.
Iesūtīja: semiole
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit