Foto: Shutterstock
Ātrā kūka ar ķiršiem un pūdercukuru.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Dobeles dzirnavnieka ātrās kūkas maisījums ķiršu kompots pūdercukurs110 gmargarīns vai sviests160 gūdens

Sagatavošana

1

Maisījumu ieber traukā, pievieno margarīnu, ūdeni un sajauc/sablenderē. Ļauj 10 minūtes pastāvēt.

2

Lej ietaukotā veidnē.

3

Ķiršu nolej sietā. Ogas izklāj vienmērīgi uz mīklas. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.

4

Gatavai kūkai ļauj nedaudz pastāvēt un pārkaisa pūdercukuru.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!