Foto: Shutterstock
Garda gruzīnu tomātu zupa - harčo, kas ir arī ātri pagatavojama.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1.5 lliellopa buljons200 gliellopa maltā gaļa garšvielas2 gab.sīpoli3 ĒKrīsi2 gab.tomāti4 ĒKkečups3 gab.ķiploka daiviņas eļļa

Sagatavošana

1

Sagrieztus sīpolus apcep katlā uzkarsētā eļļā.

2

Pievieno kečupu un malto gaļu, pārlej ar buljonu.

3

Pievieno sagrieztus tomātus, noskalotus rīsus, uzvāra un uz mazas liesmas turpina vārīt aptuveni 15 minūtes, līdz rīsi vairs nav cieti.

4

Neilgi pirms gatavības pievieno ķiplokus un garšvielas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!