40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
skābs krējums piens3 gab.āboli cukurs0.5 gab.baltmaize kanēlis
Sagatavošana
1
Baltmaizi sagriež aptuveni 1x1 cm lielos kubiņos, ābolus - šķēlītēs.
2
Baltmaizes kubiņus iemet pienā, mazliet pamērcē un liek cepamtraukā, tad liek ābolu kārtu, ko pārkaisa ar cukuru un uzlej ar cukuru un kanēli sajauktu skābo krējumu.
3
Tad vēl vienu tādu pašu kārtu, beigās saliek virsū ābolu šķēlītes, uzlej krējumu, uzber vēl cukuru un liek cepeškrāsnī ~ 170 grādos 20-25 min.
Kanēli, cukuru un krējumu liek pēc garšas, jo vairāk, jo labāk - pudiņš nebūs sauss.
Iesūtīja: poison
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit