Foto: Vida Press
Ātrais kefīra kēkss - uzcepams pat pēc nogurdinošas darba dienas.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
150 gmargarīns vai sviests1 glāzecukurs3 gab.olas0.5 gab.citrons1 glāzerūgušpiens vai kefīrs naža galssoda100 grozīnes2 glāzesmilti pūdercukurs

Sagatavošana

1

Magarīnu izkausē, pievieno cukuru, olas, sakuļ, pierīvē citrona miziņu, piespiež citrona sulu, pārmaiņus pielej rūgušpienu vai kefīru un pieber miltus.

2

Mīklu labi izmaisa, pievieno izšķīdinātu sodu, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes. Ietaukotā veidnē lej sagatavoto mīklu un cep.

3

Kēkss gatavs, kad,iedurot skaliņu, mīkla pie tā nepielīp.

4

Atdzesē, izgāž no veidnes, apkaisa ar pūdercukuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!