Foto: Shutterstock
Divi vasaras produkti vienā šķīvī – svaiga gurķa un sulīga arbūza salāti. Papildināti ar sāļo fetas sieru un nedaudz garšaugiem, tie būs perfekta pusdienu maltīte steidzīgajiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 saujasarbūza gabaliņi1 garais gurķis (vai 2 īsie gurķi)50 gfetas siers piparmētru lapiņas3 ĒKbaltvīna etiķis1 ĒKolīveļļa svaigi malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Ņem lielu salātu bļodu, kurā ber arbūza gabaliņus, sagrieztas gurķu šķēlītes, sadrupinātu fetas sieru. Visam pa virsu lej baltvīna etiķi un olīveļļu.

2

Pēc garšas pievieno svaigi maltus piparus un sāli. Sastāvdaļas apmaisa. Pievieno dažas ēdamkarotes ar sasmalcinātām piparmētru lapiņām.

3

Salātus uz neilgu brīdi ieliek ledusskapī (aptuveni 5 min).

4

Pasniedz uz lieliem salātu šķīvjiem, dekorējot ar svaigām piparmētru lapiņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!