Foto: Shutterstock
Makaroni ar kūpinātu lasi – garda maltīte vien 30 minūtēs.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmakaroni200 gkūpināts lasis (karsti kūpināts)2 gab.sīpoli (mazi)60 gskābs krējums1 saujapētersīļi, svaigi1 gab.olas sāls malti melnie pipari0.5 gab.citrons

Sagatavošana

1

Lielā katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties pastu, vēlams novārīt gandrīz gatavu.

2

Paralēli pannā apcep sagrieztus sīpolus, pievieno gabaliņos sadalītu lasi un cep 3–4 minūtes.

3

Pastu nolej sietā un notecina.

4

Lielā pannā vai katlā liek pastu, lasi ar sīpoliem, pievieno krējumu, sāli un piparus.

5

Sāli labāk likt pašās beigās, jo daudz sāls būs no laša!

6

Pastu ar mērci sautē, iemaisa sakultu olu, samaisa un sautē, līdz ola savelkas.

7

Beigās pievieno nedaudz citrona sulas.

Iesūtīja: jasmin

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!