30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmakaroni200 gkūpināts lasis (karsti kūpināts)2 gab.sīpoli (mazi)60 gskābs krējums1 saujapētersīļi, svaigi1 gab.olas sāls malti melnie pipari0.5 gab.citrons
Sagatavošana
1
Lielā katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties pastu, vēlams novārīt gandrīz gatavu.
2
Paralēli pannā apcep sagrieztus sīpolus, pievieno gabaliņos sadalītu lasi un cep 3–4 minūtes.
3
Pastu nolej sietā un notecina.
4
Lielā pannā vai katlā liek pastu, lasi ar sīpoliem, pievieno krējumu, sāli un piparus.
5
Sāli labāk likt pašās beigās, jo daudz sāls būs no laša!
6
Pastu ar mērci sautē, iemaisa sakultu olu, samaisa un sautē, līdz ola savelkas.
7
Beigās pievieno nedaudz citrona sulas.
Iesūtīja: jasmin
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit