60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gsviests100 gskābs krējums1 glāzepiens1 gab.sausā rauga paciņa kūpināta krutiņa cukurs sāls milti1 gab.olas
Sagatavošana
1
Pienu uzsilda, pieliek krējumu un raugu (raugu pirms tam uzraudzē mazā daudzumā silta piena).
2
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
3
Sviestu izkausē un pieliek klāt, pieber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza, rullējama mīkla. Gaļu sīki sagriež.
4
Veido pīrādziņus ar gaļas pildījumu. Sakuļ olu, apsmērē katru pīrādziņu.
5
! Neraudzē! Pīrādziņus liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit