Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojami pīrādziņi bez raudzēšanas gardam svētku mielastam.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
200 gsviests100 gskābs krējums1 glāzepiens1 gab.sausā rauga paciņa kūpināta krutiņa cukurs sāls milti1 gab.olas

Sagatavošana

1

Pienu uzsilda, pieliek krējumu un raugu (raugu pirms tam uzraudzē mazā daudzumā silta piena).

2

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

3

Sviestu izkausē un pieliek klāt, pieber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza, rullējama mīkla. Gaļu sīki sagriež.

4

Veido pīrādziņus ar gaļas pildījumu. Sakuļ olu, apsmērē katru pīrādziņu.

5

! Neraudzē! Pīrādziņus liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!