Foto: Shutterstock
Atsvaidzinoši un sulīgi tomātu un arbūza salāti. Sātīgumam pievieno arī nedaudz fetas sieru!
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 garbūzs700 gtomāti sarkanais sīpols šķipsnasāls4 ĒKolīveļļa5 ĒKsarkanvīna etiķis pēc garšassvaigi malti melnie pipari150 gfetas siers bazilika lapiņas

Sagatavošana

1

Arbūzu un tomātus sagriež nelielos gabaliņos, saber salātu bļodā.

2

Atsevišķā bļodiņā vai burciņā sajauc eļļu ar etiķi.

3

Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno salātiem un pārlej ar etiķa-eļļas mērci.

4

Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa un atdzesē ledusskapī 15 minūtes.

5

Atdzesētajiem salātiem pievieno bazilika lapiņas.

6

Salātus pasniedz šķīvjos, pāri drupinot fetas sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!