40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 gab.ābols1 gab.bumbieris1 gab.melone2 gab.apelsīni200 gvīnogas250 gzemenes2 gab.kivi1 gab.citrons4 ĒKcukurs
Sagatavošana
1
Ābolu, bumbieri nomizo, sagriež 4 daļās, izņem serdi, mīkstumu sagriež šķēlītēs.
2
Meloni pārgriež, izņem sēklas, mīkstumu sagriež gabaliņos. Apelsīnus nomizo, sadala daiviņās.
3
Vīnogas, zemenes nomazgā, nosusina. Vīnogas pārgriež uz pusēm, zemenes- 4 daļās. Kivi nomizo, sagriež gabaliņos. Citronam izspiež sulu.
4
Augļus samaisa ar citrona sulu un cukuru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit