Foto: Shutterstock
Atvēsinoša un veldzējoša aukstā zupa ar kraukšķīgiem redīsu un gurķu gabaliņiem. Pasniedz ar ķiploku grauzdiņiem.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
600 mlkefīrs2 lieli gurķi4 redīsi1 ķiploka daiviņa3 ĒKkapātas dilles pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

Sagatavošana

1

Sakapā dilles. Ja nepieciešams, nomizo gurķus. Nelielu daļu gurķa noglabā zupas rotāšanai, pārējo sagriež lielos gabalos un liek blenderī, pievieno apmēram vienu ēdamkaroti kapāto diļļu un rupjos gabalos sagrieztu ķiploku. Uz gurķiem lej kefīru un sablendē. Pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

2

Noglabāto gurķa gabalu un redīsus sagriež nelielos gabaliņos. Zupu pasniedz, pa virsu berot dilles, redīsa un gurķa gabaliņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!