Foto: Shutterstock
Aukstais aveņu ievārījums saglabā savu aromātu un atkausēts neatsulojas.
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirši cukurs

Sagatavošana

1

Avenes pālasa, nomazgā un sablendē vai izmaļ gaļas mašīnā. Masu nosver un pusi no masas svara pieber cukuru. Maisa, līdz cukurs izkusis.

2

Lej trauciņos vai vairākkārt aiztaisāmos polietilēna maisiņos un sasaldē.

3

Aukstais aveņu ievārījums ir viegli sadalāms pa pocijām, jo ogas ar cukuru nesasalt cietā klucī. Ievārījums saglabā savu aromātu un neizdala ūdeni - atsaldējot. Lai pagatavotu padzērienu, gabaliņu ievārījuma aplej ar karstu ūdeni un dzeramais gatavs.

Iesūtīja: Lisa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!