2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirši cukurs
Sagatavošana
1
Avenes pālasa, nomazgā un sablendē vai izmaļ gaļas mašīnā. Masu nosver un pusi no masas svara pieber cukuru. Maisa, līdz cukurs izkusis.
2
Lej trauciņos vai vairākkārt aiztaisāmos polietilēna maisiņos un sasaldē.
3
Aukstais aveņu ievārījums ir viegli sadalāms pa pocijām, jo ogas ar cukuru nesasalt cietā klucī. Ievārījums saglabā savu aromātu un neizdala ūdeni - atsaldējot. Lai pagatavotu padzērienu, gabaliņu ievārījuma aplej ar karstu ūdeni un dzeramais gatavs.
Iesūtīja: Lisa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit