Foto: Shutterstock
Auzu pārslu cepumi ikdienai un svētku reizei.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 glāzesauzu pārslas1 TKmilti0.75 glāzemilti100 gsviests2 gab.olas0.5 glāzetīrīti valrieksti rīvēta citrona miziņa vaniļas cukurs liķieris

Sagatavošana

1

Sviestu ar cukuru, vaniļas cukuru un liķieri pēc garšas, izkausē.
Pievieno olas.

2

Kad cukurs ir izkusis, pievieno iepriekš sajauktas auzu pārslas ar miltiem un kapātiem riekstiem. Mīklu nedaudz samaisa.

3

Mīklu ar ēdamkaroti liek uz pannas, kā mazus cepumiņus. Cep apmēram 15-20 minūtes, kamēr cepumi ir gatavi. Noņem no pannas ar nazi.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!