40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 glāzesauzu pārslas1 TKmilti0.75 glāzemilti100 gsviests2 gab.olas0.5 glāzetīrīti valrieksti rīvēta citrona miziņa vaniļas cukurs liķieris
Sagatavošana
1
Sviestu ar cukuru, vaniļas cukuru un liķieri pēc garšas, izkausē.
Pievieno olas.
2
Kad cukurs ir izkusis, pievieno iepriekš sajauktas auzu pārslas ar miltiem un kapātiem riekstiem. Mīklu nedaudz samaisa.
3
Mīklu ar ēdamkaroti liek uz pannas, kā mazus cepumiņus. Cep apmēram 15-20 minūtes, kamēr cepumi ir gatavi. Noņem no pannas ar nazi.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit