30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gsviests (ist. temp.)300 gMuskovado cukurs2 olas vaniļas ekstrakts, daži pilieni175 gmilti1 TKkanēlis šķipsnasāls250 gauzu pārslas150 grozīnes PIEDERUMI:2 cepamās pannas izklātas ar cepamo papīru
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2
Bļodā ar mikseri sakuļ mīkstu sviestu un Muskovado cukuru. Pēc tam masā iecilā olas un vaniļas ekstraktu.
3
Kad tas izdarīts, bļodā iesijā miltus, pieber kanēli un šķipsnu sāls. Pēc tam arī auzu pārslas un rozīnes. Visas sastāvdaļas uzmanīgi samaisa.
4
No mīklas veido valrieksta izmēra bumbiņas, kas savirpinātas starp plaukstām, un ar lielām atstarpēm saliek uz cepamajām pannām. Bumbiņas viegli piespiež pie pamatnes, lai tās būtu plakanas.
5
Cepumus liek cepties krāsnī uz 12-15 minūtēm. Kad cepumi zeltaini brūni, izņem no krāsns un ļauj nedaudz atdzist. Pēc tam pārliek traukā un atdzesē pilnībā.
Svaigos auzu pārslu cepumus var glabāt noslēgtā traukā 5-7 dienas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit