Foto: Shutterstock
Auzu pārslu cepumi - kraukšķīgi un vienkārši- gardam cienastam vai ikdienas našķim.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gsviests100 gcukurs3 gab.olas300 gauzu pārslas50 gmilti

Sagatavošana

1

Pusē no sviesta daudzuma apgrauzdē auzu pārslas, atdzesē.

2

Otru pusi sviesta saputo ar cukuru, olu dzeltenumiem, vaniļu. Pieliek apgrauzdētās auzu pārslas, miltus, iecilā saputotos olu baltumus. Cep 180 grādos, līdz cepumi zeltaini.

* īstenībā ļoti ātri un vienkārši, un sanāk ļoti gardi cepumi - kraukšķīgi, bet nav cieti. Var likt klāt gan citrona mizu, gan riekstus - man gan patīk bez nekā, bet tā jau gaumes lieta.

Iesūtīja: Lauma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!