25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gsviests100 gcukurs3 gab.olas300 gauzu pārslas50 gmilti
Sagatavošana
1
Pusē no sviesta daudzuma apgrauzdē auzu pārslas, atdzesē.
2
Otru pusi sviesta saputo ar cukuru, olu dzeltenumiem, vaniļu. Pieliek apgrauzdētās auzu pārslas, miltus, iecilā saputotos olu baltumus. Cep 180 grādos, līdz cepumi zeltaini.
* īstenībā ļoti ātri un vienkārši, un sanāk ļoti gardi cepumi - kraukšķīgi, bet nav cieti. Var likt klāt gan citrona mizu, gan riekstus - man gan patīk bez nekā, bet tā jau gaumes lieta.
Iesūtīja: Lauma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit