Foto: Shutterstock
Auzu pārslu cepumi kraukšķīgie, trauslie un ļoti gardie.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gauzu pārslas140 gmilti440 gcukurs260 gsviests

Sagatavošana

1

Miltus, auzu pārslas un cukuru ber uz galda, liek virsū mīktu sviestu un visu samīca.

2

Ar tējk. un roku ņem nelielas piciņas, nospaida un liek uz plāts (reti - plūst).

3

Cepot izplūst plācenīšos.

4

Cep gaiši brūnus.

5

Uzmanību! - Noņemt no plāts var tikai karstus - tikko mazliet atdziest - lūzt!

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!