Foto: Shutterstock
Auzu pārslu un valriekstu cepumi – kraukšķīgi, gardi un vienkārši pagatavojami.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 olas100 gmargarīns100 gcukurs2 glāzesātri pagatavojamās auzu pārslas0.5 glāzetīrīti valrieksti pēc garšasvanilīns šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Auzu pārslas izsijā caur sietu.

2

50 gramus margarīna izkausē uz pannas un apgrauzdē auzu pārslas. Atdzesē.

3

50 gramus auksta margarīna sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un sajauc ar auzu pārslām, iemaisa cukuru, olas, sasmalcinātus valriekstus, sāli un vanilīnu.

4

Cepamo pannu ieziež ar margarīnu.

5

Mīklu ar karoti liek uz plāts veidojot plācenīšus. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C, liek cepumus un cep tumši zeltainus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!