15Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gavenes vai zemenes12 ĒKCukurs
Sagatavošana
1
Traukā iebērt cukuru, pārliet ar karstu ūdeni, labi izjaukt, uzkarsēt un tad atdzesēt.
2
Ogas nomazgāt un notīrīt kauslapas, salikt traukā, kurā tiks pasniegts kompots, pārliet ar atdzesētu sīrupu un likt ievilkties.
3
Ja nepieciešams var pievienot nedaudz citronskābes.
4
Pasniedz atdzesētu un var pievienot ledus gabaliņus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit