Foto: DELFI
Ļoti ātri un ļoti vienkārši salāti, ko pagatavot no pāri palikušajām vārītajām olām un gataviem, bet ne pārāk mīkstiem avokado. Pētersīļu un lociņu vietā var izmantot arī citus zaļumus, piemēram, kinzu.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 lieli avokado4 vārītas olas2 ĒKsakapāti pētersīļi3 ĒKsakapāti lociņi1 ĒKmajonēze1 ĒKskābais krējums pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Avokado izgrebj un sagriež kubiņos. Olas nomizo un arī sagriež aptuveni tikpat lielos gabaliņos. Pēc tam saber bļodā.

2

Pievieno pētersīļus un lociņus, majonēzi un skābo krējumu. Visu samaisa un pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!