Foto: Shutterstock
Baklažāni rīvmaizē gardi kā piedeva pie sautētas gaļas, kotletēm vai liellopa gaļas.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.baklažāni0.5 glāzerīvmaize3 ĒKsviests2 glāzesskābs krējums sāls

Sagatavošana

1

Netīrītus baklažānus, iemērc verdošā sālsūdenī, uzvāra, nolej sietā un katru sagriež šķērsām 4 daļās. Ļauj notecēt sulai, nedaudz nospiež.

2

Katru daļu apviļā rīvmaizē, apcep uzkarsētā sviestā, no visām pusēm.

3

Var pārliet ar skābu krējumu un sautēt, līdz gatavs. Pasniedzot pārkaisa zaļumus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!