Foto: Shutterstock
Baklažānu kārtojums ar fetas sieru un tomātiem pusdienu maltītei vai karstajām uzkodām.
45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baklažāni tomāti fetas siers baziliks

Sagatavošana

1

Sagriež baklažānus šķēlēs, pa virsu smērē fetas sieru (uz vienu cepamo plātni pietiek ar 500 g fetas siera), pēc tam šķēlēs sagriež tomātus, un uz katra baklažāna liek pa vienai šķēlei.

2

Katru riku pārkaisa ar baziliku un liek cepeškrāsnī uz kādām 30-40 minūtēm 200*C.

3

Jāskatās, kad no baklažāniem iztecējusi sula un jau kādas 20 minūtes burbuļojusi un, kad fetas siers paliek tāds graudains, tad jāņem nost.

Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!