Foto: PantherMedia/Scanpix
Baklažānu un tomātu krostini - burvīga uzkoda ikdienā vai svētkiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.bakalažans300 gtomāti6 ĒKolīveļļa12 gab.bazilika lapiņas malti melnie pipari sāls12 maizītes

Sagatavošana

1

Baklažānu sagriež mazos gabaliņos, apcep sakarsētā olīveļļā.

2

Tomātus blanšē (aplej ar verdošu ūdeni), novelk miziņu, sagriež mazos gabaliņos. Pieber ceptajiem baklažāniem, pāris minūtes pasautē.

3

Baziliku sakapā, pievieno dārzeņiem, pārkaisa sāli, piparus.

4

Biezā kārtā maisījumu liek uz grauzdētām krostini maizītēm.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!