Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Pavisam vienkārši pagatavojams kārums, kuru ņemt līdzi uz darbu, lai našķotos visas dienas garumā. Brokastu pārslu batoniņiem nepieciešami vien kornfleiki, baltā šokolāde, žāvētas dzērvenes un sīrups, kas visam palīdzēs "saķept".

6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 15
125 gpilngraudu brokastu pārslas (piemēram, "Cheerios" riņķīši)200 gžāvētas dzērvenes50 gsviests (izkausēts)50 gcukura sīrups400 gbaltā šokolāde (izkausēta) dziļš metāla cepamais trauks, izklāts ar cepamo papīru

Sagatavošana

1

Brokastu pārslas un žāvētās dzērvenes ieber lielā bļodā un apmaisa.

2

Karsta ūdens peldē izkausē balto šokolādi.

3

Pēc tam citā traukā lej sviestu, cukura sīrupu un izkausētu balto šokolādi – visu veikli apmaisa, lai šokolāde nepaspētu sacietēt.

4

Ber klāt brokastu pārslas ar dzērvenēm, veikli apmaisa un masu ieliek cepamajā traukā, stingri piespiežot pie pamatnes.

5

Baltās šokolādes batoniņus liek ledusskapī, lai sastingst.

6

Kad gardums ciets, izceļ cepamo papīru no formas, noloka maliņas un ar asu nazi sagriež 15-24 kvadrātiņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!